Hilmicem’e Hadise’den Sürpriz Teklif

Survivor All Star’da artık birleşme haftasına girilirken adanın sürpriz konuğu Hadise oldu.

TV8’in büyük bir ilgi ile takip edilen yarışması Survivor All Star’da birleşme partisinin heyecanı yaşandı. Yarışmacılar önce duş alıp ardından temiz kıyafetler giyerek birleşme partisine hazırlandı. Çok uzun bir dönemdir birçok zorlu mücadele ile birlikte açlık ile de mücadele etmek zorunda kalan yarışmacılar parti için özel hazırlanan yemekler ile karınlarını doyurma fırsatı yakaladı.




Yemeğin ardından birleşme partisinde geçtiğimiz senelerde yayımlanmış olan ‘’Yok Böyle Dans’’ adlı yarışma programı Survivor adasının yarışmacıları arasında gerçekleştirildi. Jüri koltuklarında ise Hadise, Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı yer aldı. Performans sergilemeden önce yalnızca bir saat prova yapma şansına sahip olan yarışmacılar performansları ile hem arkadaşları hem de jüriden büyük beğeni topladı.

Hadise’den Hilmicem’e Sürpriz Teklif Geldi

Yarışmacılar arasında bulunan ve dansçı olduğu bilinen Hilmicem büyük başarı gösterdiği performansı ile jürinin en yüksek puanlarını toplayarak yarışmanın birincisi oldu. Hadise Hilmicem’in performansına hayran kaldı. Hilmicem’in performansını çok beğendiğini belirten Hadise ‘’Özel dans hocam olur musun? Sorusu ile herkesi şaşırttı. Hilmicem’in teklife cevabı ise ‘tabiki seve seve’ oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder