Eski Model’in Hukuk Mücadelesi

Eski eşinin ailesinin yatak odasına dinleme cihazı yerleştirdiği iddia edilen eski model Sinem Sülün hukuk mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir dergi ile röportaj yapan güzel model iftiraların hiçbirini kabul etmediğini söyledi.





Eski model yatak odasına yerleştirilen dinleme cihazını bulduktan sonra evliliğini bitirme kararı almıştı. Mahremine saldırıldığını söyleyen mankenin eşi ile arasındaki hukuk savaşı tam gaz devam ediyor.


Onun İçin Kariyerimi Bıraktım
2005 Miss Model of Turkey yarışmasında birinci olan Sinem Sülün başına gelen talihsizlikleri anlattı. Mustafa Yüksel ile güzel geçen iki buçuk yıllık birlikteliklerinin ardından nikâh masasına oturan ünlü manken’’ben kariyerimde ilerlemek istiyordum ancak anne ve babası istemediği için mesleğimi bırakmak zorunda.  Evlilikleri süresince yaşamlarına sürekli olarak kayınvalidesinin müdahale ettiğini söyleyen manken sırf kayınvalidesi yüzünden ailesinin evine gelemediğini söyledi.

Eşi ile aralarının oldukça iyi olduğunu söyleyen manken eşi ile mahremiyetlerinin annesi tarafından nasıl bu kadar net olarak bilindiğini ve dile getirildiğini ancak dinleme cihazını bulduktan sonra anladığını yazdı. Eski manken‘’Ailesinin zoru ile eşimle boşandık. Ancak cihazı bularak suç duyurusunda bulunmam biraz zaman aldı. Çok kısa süre önce cihazın içerisinde yer alan sim kartın Sami Yüksel’e ait olduğu anlaşıldı. Para umurumda bile değil ancak mağdurum ve yargı önünde ispatlanmasını istiyorum’’dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder